Nu 240 vacatures voor het notariaat
Uitgebreid zoeken

Nieuwste vacatures notariaat

Vacatures

Secretaresse

in Hoofddorp
Opdrachtgever: De Boer Advies & Notariaat
De Boer Advies & Notariaat zoekt per direct voor zes maanden een energieke frisse kandidaat voor de veelzijdige functie van secretaresse met ruime ervaring in de ondernemingsrecht- en onroerend goed praktijk. Je bent de rechterhand van de notaris. 

Notarieel medewerker (onroerend goed)

in Utrecht
Opdrachtgever: Hoekstra & Partners Notarissen
Voor onze vestiging in Utrecht zijn wij op zoek naar een (ervaren) notarieel medewerker (afdeling onroerend goed).

Kandidaat-notaris met enkele jaren ervaring

in Haarlem
Opdrachtgever: Selectia
Heb je meer dan 5 jaar ervaring in de algemene praktijk, met name op het gebied van het familierecht? Het team van Krans Helmig Stuijt Netwerk Notarissen in Haarlem zoekt versterking!

KANDIDAAT-NOTARIS (PFR/OG/OR) (4-5 dagen) voor hightech VELDHOVEN

in Veldhoven
Opdrachtgever: Buro Next Impuls
Buro Next Impuls zoekt namens haar opdrachtgever een KANDIDAAT-NOTARIS (PFR/OG/OR) (4-5 dagen)   voor hightech VELDHOVEN met stadse allure   Ben jij of ken jij de nieuwe collega in dit (h)echte team? Zoek je een fijne werkkring binnen een inspirerende werkomgeving? Ben je (bijna) waarnemingsbevoegd?

Buro Next Impuls zoekt een TOEGEVOEGD-NOTARIS (4 of 5 dagen) voor Notarishuys Veldhoven in groeigemeente VELDHOVEN met stadse allure

in Veldhoven
Opdrachtgever: Buro Next Impuls
Buro Next Impuls zoekt namens haar opdrachtgever een TOEGEVOEGD-NOTARIS (4 of 5 dagen) voor groeigemeente VELDHOVEN met stadse allure Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Ligt het in je ambitieplannen om over 3-5 jaar zélf notaris te worden? Zoek je een team waar je je direct opgenomen voelt in het team en de sfeer echt goed is?   Groeigemeente - Nieuwbouw -  Beursgenoteerde bedrijven én alles daaromheen Het kantoor groeit gestaag binnen deze hightech groeigemeente met hoog voorzieningenniveau, mede door het continu bouwen en onderhouden van (zakelijke) contacten. Een groot deel van de werkzaamheden vloeit voort uit de nabijgelegen beursgenoteerde bedrijven met alles daaromheen. De reguliere vastgoedmarkt loopt als een trein en voor de toekomst zijn er veel nieuwbouwprojecten te verwachten. De Familierechtpraktijk (met mediation) vertegenwoordigt een belangrijk deel van de praktijk. Wil je je notariële kennis combineren met externe commerciële (te ontwikkelen) kwaliteiten binnen en buiten kantoor? Dan is dit dé plek. Één van de notarissen is hier een 'kei' in en neemt je graag mee op zijn buitenkantoorse expedities.   Direct opgenomen in het team Wat nieuwe medewerkers zeggen? "Vanaf de eerste werkdag, voel je je op dit kantoor direct opgenomen in het team." De werksfeer is hier dan ook echt goed te noemen. De twee notarissen zijn verschillend en vullen elkaar daardoor goed aan en dit komt het team ten goede. Men heeft in dit team oog voor elkaar en begrip voor elkaar. Het kantoor bestaat uit 2 notarissen, 1 toegevoegd notaris, 2 juristen, 2 klerken en 12 (notarieel) medewerkers.  Er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en het verder uitbouwen van je persoonlijke carrière/vakgebied(en).   Wat kun je verwachten? Wat niet? Geen kille uitstraling, geen eenzelvigheid, geen eenheidsworst, geen vervallen werkomgeving. Wat krijg je dan wel? Een kantoor met een oplossingsgericht team, waar men waarde hecht aan verbondenheid.  Qua marktpositie is er nog veel potentie en groei te verwachten, waarbij jouw kwaliteiten en flair een onderdeel gaan uitmaken. Werktijden kunnen flexibel worden ingevuld en er bestaat geen 'overwerkcultuur'.  

Medewerker Notariaat / Kandidaat-notaris

in Houten
Opdrachtgever: Notariskantoor Stigter
Wij, Minke en Clarine partners van Notariskantoor Stigter & Leskens in Houten, zijn op zoek naar versterking van ons (juridische) team.   

secretaresse

in Haarlem
Opdrachtgever: Demenint Kienhuis notariaat
Notarieel secretaresse algemene praktijk (parttime).

Kandidaat- notaris OG + Kandidaat- algemene praktijk met nadruk op OR

in Amsterdam
Opdrachtgever: Raat notariaat Personeelsadvies
Raat notariaat personeelsadvies zoekt voor een notariskantoor in Amsterdam Oud Zuid een:   Kandidaat- notaris OG Kandidaat- algemene praktijk met nadruk op OR   Als kandidaat- notaris ben je overwegend werkzaam binnen het particulier OG of het OR maar heb je ook ervaring met een van de andere rechtsgebieden of heb je interesse en motivatie om je hier verder in te verdiepen. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring. je kunt uitstekend zelfstandig werken in een klein teamverband. Je bent waarnemingsbevoegd of je wordt dit binnenkort.

juridisch/notarieel secretaresse

in Eindhoven
Opdrachtgever: Van Hussen Kock van Puijenbroek Notarissen
Ben jij de junior juridish/notarieel secretaresse die wij zoeken? Weet jij van aanpakken, ben jij accuraat, communicatief sterk en stressbestendig? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste secretaresse die ons team komt versterken. 

Kandidaat- notaris PFR

in driehoek Leiden- Utrecht- Amsterdam
Opdrachtgever: Raat notariaat Personeelsadvies
Raat notariaat personeelsadvies zoekt voor een notariskantoor binnen de driehoek Leiden- Utrecht – Amsterdam  een  Kandidaat- notaris PFR  Je behandelt samen met de medewerkers uit jouw sectie PFR  dossiers. Je voert besprekingen met cliënten en maakt de akten. Je werkt samen met de (toegevoegd) notaris en je begeleidt de notarieel medewerkers. 

Senior kandidaat- notaris OG

in tussen Amersfoort en Apeldoorn
Opdrachtgever: Raat notariaat Personeelsadvies
Raat notariaat personeelsadvies zoekt voor een middelgroot notariskantoor tussen Amersfoort en Apeldoorn een:   Senior kandidaat- notaris OG   Als kandidaat- notaris ben je  werkzaam binnen het complexe en het commercieel OG. Je krijgt ruime mogelijkheden om wekelijks te passeren. Je hebt ruime ervaring in het particulier OG maar ook commercieel, BTW , nieuwbouwprojecten en overige fiscaliteiten. 

Notarisklerk onroerend goed

in Almere
Opdrachtgever: Trip Notarissen
Trip Notarissen in Almere is op zoek naar een enthousiaste, ervaren en commerciële notarisklerk voor de onroerend goed praktijk. Heb jij ruime ervaring als notarisklerk en zoek jij een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder.

Receptionist / office manager

in Amsterdam
Opdrachtgever: Holdinga Matthijssen Kraak
Wij zijn op zoek naar een energieke en representatieve receptionist/office manager.

ervaren kandidaat-notaris (medior)

in Den Haag / Scheveningen
Opdrachtgever: Van Buttingha Wichers notarissen
Wegens uitbreiding van onze sectie personen- en familierecht zijn wij op zoek naar: een enthousiaste ervaren kandidaat-notaris met tenminste 3 jaar relevante werkervaring op de personen- en familierechtsectie en een afgeronde beroepsopleiding.

junior kandidaat-notaris

in Den Haag / Scheveningen
Opdrachtgever: Van Buttingha Wichers notarissen
Wegens uitbreiding van onze sectie personen- en familierecht zijn wij op zoek naar: een enthousiaste junior kandidaat-notaris
Vacature in de spotlight
Den Hartog Heuff Notarissen
Wij zijn op zoek naar een jong kandidaat-notaris met enige praktijkervaring en een notarieel medewerker OG/notarisklerk.  
Lees meer
Delen
Functiegroep Advocatuur
Juridische evenementen
evenement hook tekst
> Bekijk alle vacatures
Advotaris B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close