Nu 230 vacatures voor het notariaat
Uitgebreid zoeken

secretaresse

Functie omschrijving

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het onderhouden van clientencontact, zowel telefonisch als per email, het aanmaken van dossiers, het verrichten van ondersteunende notariële werkzaamheden zoals het opstellen van brieven en volmachten alsmede het voorbereiden van akten en stukken, het verzorgen van legalisaties, het doorvoeren van wijzigingen bij de kamer van koophandel en het verzorgen van koffie en thee.

Functie-eisen

Bij voorkeur heb jij wat ervaring binnen het notariaat danwel zakwelijke dienstverlening. Beschik je over een juridischa adminitratieve opleiding dan is dan een pre. Je bent leergierig, enthousiast, collegiaal en flexibel. Je bent beschikbaar voor 3 a 4 dagen per week, welke dagen in onderling overleg kunnen worden vastgesteld.

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een klein kantoor in Haarlem met een open deur policy. Het kantoor bestaat uit twee notarissen, een kandidaat-notaris (vacature) en twee medewerksters. Het is een gezellig team met een informele sfeer, onderlinge saamhorigheid en loyaliteit, waar ieder zijn eigen verantwoordelijkheid neemt. Er is ruimte om zelfstandig te werken, voor overleg en het beantwoorden van jouw vragen. Meer informatie? Bel ons, we staan je graag te woord. 023-5289192.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij? Marktconforme arbeidsvoorwaarden, de gelegenheid om jezelf verder te ontwikkelen alsmede de vrijheid en ruimte om de functie vorm te geven.

Demenint Kienhuis notariaat
+31235289192

Meer details
Match criteria
Functiegroep Notariaat
  • Secretaresse
Provincies
  • Noord-Holland
Opleidingsniveau
  • MBO
Werkervaring
  • Starter
Dienstverband
  • Full/Part-time
Rechtsgebied
  • Algemene praktijk
Google Map
Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:
Notariskantoor De Ruiter
in Sassenheim
Notariskantoor Heijnen
in Eijsden
Spier & Hazenberg
in Amsterdam
Ouwerkerk Notariaat
in Spijkenisse
LikeLegal Werving & Selectie Notariaat
in Den Haag
> Bekijk alle vacatures
Advotaris B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close