Nu 239 vacatures voor het notariaat
Uitgebreid zoeken

Deel dit bedrijf

Hermans & Schuttevaer Notarissen N.V.

Factsheet

Kernactiviteiten
Hermans & Schuttevaer Notarissen is een van de grotere zelfstandige notariskantoren uit Nederland. Het kantoor bestaat in 2016 25 jaar en heeft in die tijd een uitgebreide adviespraktijk opgebouwd, voor particulieren en ondernemers, op het gebied van familierecht, estate planning en mediation, vastgoed (nieuwbouw, bestaande bouw en commercieel vastgoed) en ondernemingsrecht (profit en non-profit). Het cliëntenbestand varieert van particulieren en MKB tot grote nationaal en internationaal opererende ondernemingen. Naast haar grote adviespraktijk op elk notarieel gebied, levert Hermans & Schuttevaer Notarissen ook online notariële diensten voor standaard situaties via haar eigen website.
Hoofdvestiging Nederland
Utrecht
Aantal vestigingen
1
Aantal medewerkers nationaal
40
Foto

Informatie

Missie
Meebewegen met vernieuwingen vergroot onze waarde als notaris. Wij lopen voorop en omarmen innovaties, zodat we onze cliënten nog beter van dienst kunnen zijn.

Cultuur

Carrière

Loopbaanontwikkeling
Je komt bij ons in een enthousiast team te werken waar je veel zelfstandigheid krijgt. Wij bieden je een prettige werkomgeving op een vooruitstrevend kantoor, met ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling, goede arbeidsvoorwaarden en perspectief.
> Bekijk alle vacatures
Advotaris B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close