Nu 229 vacatures voor het notariaat
Uitgebreid zoeken

Ervaren notariële secretaresse (0,8/1,0 FTE)

Functieomschrijving

Je houd je bezig met uiteenlopende zaken, zoals dossierbewaking, agendabeheer, het uitwerken van stukken, het opmaken en versturen van declaraties en het daarbij bewaken van termijnen. Daarnaast worden contacten met cliënten onderhouden.

Functie-eisen

Voor de functie stellen we hoge eisen aan de beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift. Je kunt goed overweg met diverse computerprogramma’s en weet nieuwe programma’s snel eigen te maken. Daarnaast beschik je over HAVO/VWO denkniveau met secretariële werkervaring (binnen het notariaat is een pre). Minstens zo belangrijk vinden we een actieve en teamgerichte instelling, stressbestendigheid en interesse in het vastgoed. Vanzelfsprekend ben je zeer nauwkeurig, zorgvuldig en communicatief.

Interesse?
Heb jij de ervaring en de vaardigheden die wij zoeken? Neem dan contact op met Ira Geers, juridisch medewerker notariaat, tel. (088) 4804157 of Hugo Hekket, Manager P&O, tel. (088) 4804041. Jouw sollicitatiebrief, vergezeld van CV, kun je richten aan Hugo Hekket, email: P&O@kienhuishoving.nl

Bedrijfsprofiel

Je gaat werken bij een gerenommeerde juridische dienstverlener met ca. 125 medewerkers met vestigingen in Utrecht en Enschede. Het kantoor in Utrecht is gelegen op de 6e verdieping van het Newton House (Newtonlaan 265), niet ver van de Utrechtse binnenstad en de Uithof.

Arbeidsvoorwaarden

Marktconforme arbeidsvoorwaarden.

KienhuisHoving advocaten en notarissen
+31884804150

Meer details
Match criteria
Functiegroep Notariaat
  • Secretaresse
Provincies
  • Utrecht
Opleidingsniveau
  • MBO
Werkervaring
  • Senior
Dienstverband
  • Full/Part-time
Profiel werkgever
Google Map
Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:
Jager Bokdam De Visser Netwerk Notarissen
in Soest
Breuker Netwerk Notarissen
in Drachten
Seydlitz Notarissen
in Breda - Roosendaal
> Bekijk alle vacatures
Advotaris B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close