Nu 197 vacatures voor het notariaat
Uitgebreid zoeken

Deel dit bedrijf

Hermans & Schuttevaer Notarissen N.V.

Factsheet

Kernactiviteiten
Hermans & Schuttevaer Notarissen is een van de grotere zelfstandige notariskantoren uit Nederland. Het kantoor bestaat bijna 30 jaar en heeft in die tijd een uitgebreide adviespraktijk opgebouwd voor particulieren en ondernemers, op het gebied van familierecht, estate planning en mediation, vastgoed (nieuwbouw, bestaande bouw en commercieel vastgoed) en ondernemingsrecht (profit en non-profit). Het cliëntenbestand varieert van particulieren en MKB tot grote nationaal en internationaal opererende ondernemingen. Naast haar grote adviespraktijk op elk notarieel gebied, levert Hermans & Schuttevaer Notarissen ook online notariële diensten voor standaard situaties via haar eigen website.
Hoofdvestiging Nederland
Utrecht
Aantal vestigingen
2
Aantal medewerkers nationaal
80
Foto

Informatie

Missie
Meebewegen met vernieuwingen vergroot onze waarde als notaris. Wij lopen voorop en omarmen innovaties, zodat we onze cliënten nog beter van dienst kunnen zijn.
Bedrijf in beeld
https://www.youtube.com/watch?v=L9w38zfpL_0 https://www.youtube.com/watch?v=Hn89HQWZL20

Cultuur

Carrière

Loopbaanontwikkeling
Wij bieden je een omgeving waarin je je kunt blijven ontwikkelen en wij dagen je uit om je van je beste kant te laten zien. Je komt bij ons in een enthousiast team te werken waar je veel zelfstandigheid krijgt. Op ons kantoor heerst een vriendschappelijke sfeer. Met elkaar zorgen we goed voor onze cliënten én voor elkaar. We zijn een hecht team, regelmatig schalt er een lach door kantoor.
> Bekijk alle vacatures
Advotaris B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close