Nu 236 vacatures voor het notariaat
Uitgebreid zoeken

Nieuwste vacatures notariaat

Vacatures

** Ervaren Kandidaat notaris onroerend goed (5 a 6 jr) op een van de top kantoren **

in Amsterdam
Opdrachtgever: Calis & Partners
Ben jij ervaren in het onroerend goed? Is jouw kennis buitengewoon goed? Verbind jij je naam alleen aan een van de beste kantoren? Niet alleen particulier OG maar juist ook de grotere projecten? Misschien op den duur notaris worden? Lees dan verder...

** Senior Kandidaat notaris ondernemingsrecht 6/7 jr ervaring **

in Amsterdam
Opdrachtgever: Calis & Partners
Ben jij zeer ervaren in het ( internationale) ondernemingsrecht? (her)structureringen, overnames, joint-ventures, omzettingen, juridische fusies en splitsingen. Het adviseren op het gebied van corporate governance, management- en werknemersparticipaties alsmede het opzetten van samenwerkingsverbanden? 

** Zeer ervaren kandidaat notaris vastgoed/ grote projecten **

in Haarlem
Opdrachtgever: Calis & Partners
Ben jij zeer bedreven in het vastgoed? Houd jij je graag bezig met de grotere projecten? De zaken waar je echt goed bij na moet denken en die dus niet standaard zijn? Samen met je collega's hierover kunnen sparren? En heb je ook de ambitie om op termijn notaris te worden bij niet zo maar een kantoor? Lees dan verder...

** Notarieel medewerker/klerk onroerend goed **

in Hilversum
Opdrachtgever: Calis & Partners
Heb jij ervaring in het maken van akten op het gebied van het onroerend goed, vind je het leuk om veel contact te hebben met klanten, banken, en makelaar? Wil je werken in een fijn team en bovenal in een erg charmant ingericht kantoor? lees dan verder..

(Junior) notarieel/secretarieel medewerker m/v

in Utrecht
Opdrachtgever: DUO Notariaat & Adviseurs
DUO Notariaat is in verband met een forse toename van de werkzaamheden op zoek naar een collega die bereid is de handen uit de mouwen te steken en een bijdrage kan leveren aan de opbouw en uitbreiding van ons kantoor. Ons kantoor heeft ruimte voor een medewerk(st)er die in beginsel op de Registergoedpraktijk kan worden ingezet, maar ook ondersteuning kan bieden aan onze Ondernemingsrecht- en Personen- en familierecht afdeling.   

NOTARISKLERK REGISTERGOED voor PIJNACKER

in Pijnacker
Opdrachtgever: Buro Next Impuls
Buro Next Impuls zoekt namens haar opdrachtgever Notaris Mr. J.D. Wienen in Pijnacker een notarisklerk/ervaren notarieel medewerk(st) OG  Bent u allround binnen de Registergoedpraktijk (of bereid dit te leren)? Bent u doortastend ingesteld en houdt u van goede communicatie? Spreekt een gevarieerde dorpspraktijk u aan? Werkt u bij voorkeur in een klein en ondersteunend team? Dan nodig ik u graag uit voor een kennismakingsgesprek! Vrijblijvend bellen kan iedere werkdag tot 20.00 uur. Bel 06-45 77 40 07  of mail naar info@nextimpuls.nl

Ervaren medewerker vastgoed

in Vught
Opdrachtgever: OWK Notarissen
Vind jij het uitdagend om binnen de vastgoedsectie zelfstandig dossiers te behandelen, kun je goed samenwerken, ben je nauwgezet, betrouwbaar en prettig in de omgang en op zoek naar een parttime of fulltime baan bij een notariskantoor dat streeft naar optimale, moderne dienstverlening?

Administratief medewerker (financiële administratie)

in Vught
Opdrachtgever: OWK Notarissen
Ben jij accuraat, betrouwbaar en prettig in de omgang en op zoek naar een baan bij een notariskantoor dat streeft naar optimale, moderne dienstverlening?

Notarisklerk en/of notarieel medewerker

in Zeewolde
Opdrachtgever: Notaris Schaap
Word jij onze nieuwe collega? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren, zelfstandig en full-time werkende notarieel medewerker en/of notarisklerk voor de onroerende zaken praktijk.

Notarieel secretaresse ondernemingsrecht en onroerend goed (m/v)

in Zeewolde
Opdrachtgever: Notaris Schaap
Word jij onze nieuwe collega? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren, zelfstandig en full-time werkende notarieel secretaresse die haar collega's kan bijstaan in de ondernemingsrechtpraktijk en onroerende zaken praktijk.

waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris

in Zeewolde
Opdrachtgever: Notaris Schaap
waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris met ondernemersvaardigheden

Ervaren notarieel juridisch medewerker

in Wijk bij Duurstede en/ of Driebergen
Opdrachtgever: LikeLegal Werving & Selectie Notariaat
Ben jij een notarieel medewerker en heb je ervaring (of in elk geval interesse) in het familierecht en/ of het ondernemingsrecht?

Kandidaat-notaris

in Den Haag
Opdrachtgever: Heemskerk & Feijen notarissen
Heemskerk & Feijen notarissen in Den Haag zoekt een kandidaat-notaris (m/v). Ook als je nog geen (relevante) werkervaring hebt dan zijn wij in jou geïnteresseerd!

(Toegevoegd) Notaris worden?

in Haarlem, IJmond, Leiden, Arnhem, Alkmaar
Opdrachtgever: LikeLegal Werving & Selectie Notariaat
Ben jij een ervaren kandidaat-notaris en heb je de ambitie om (over enkele jaren) notaris te worden? Benieuwd naar de mogelijkheden binnen jouw regio?  

Klerk/notarieel medewerker (m/v)

in Den Haag
Opdrachtgever: Heemskerk & Feijen notarissen
Heemskerk & Feijen notarissen in Den Haag zoekt een klerk/notarieel medewerker (m/v).
Vacature in de spotlight
Notariskantoor Verhoeks

Ter aanvulling van ons team zijn wij per direct op zoek naar een klerk / notarieel medewerker Onroerend Goed (OG).

Lees meer
Delen
Functiegroep Advocatuur
Juridische evenementen
evenement hook tekst
> Bekijk alle vacatures
Advotaris B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close