Nu 226 vacatures voor het notariaat
Uitgebreid zoeken

Nieuwste vacatures notariaat

Vacatures

Sectie OG: Kandidaatnotaris of Notarisklerk

in Breda
Opdrachtgever: Notariaat Erik Dicou
Jong en dynamisch kantoor in Breda heeft op kort termijn plaats voor een kandidaat-notaris of een notarisklerk met een passie voor vastgoed! Zijn wij op zoek naar jou?

KANDIDAAT-NOTARIS in ZEIST

in Zeist
Opdrachtgever: Buro Next Impuls
Buro Next Impuls zoekt namens haar opdrachtgever Van Rhijn Notarissen in Zeist een WAARNEMINGSBEVOEGD KANDIDAAT-NOTARIS (4-5 dagen)   Bent u een kei in Personen- en Familierecht?  Bent u estate-planner en/of mediator (of wilt u zich hierin nog verder ontwikkelen)?  Geeft u graag úw ideeën vorm bij het mede opzetten & uitbouwen van een PFR-praktijk?  Wordt u enthousiast van de niet-standaard zaken?    Dan nodig ik u graag uit voor een kennismakingsgesprek! 06-45 77 40 07    |    www.nextimpuls.nl

**Kandidaat notaris vastgoed** aan de rand van Amsterdam

in Amsterdam
Opdrachtgever: Calis & Partners
Ben jij een ondernemende kandidaat notaris of ervaren jurist/klerk met veel ervaring op het gebied van het vastgoed? Wil je graag het aanspreekpunt voor het vastgoed zijn op een gerenommeerd kantoor?

**Notarieel medewerker OG**

in Utrecht
Opdrachtgever: Calis & Partners
Voor een middelgroot kantoor (20 man) in Utrecht zijn wij op zoek naar een notarieel medewerker OG. In een hechte club van collega’s zal je de vastgoeddossiers behandelen van A tot Z.

Backoffice medewerker notariaat

in Rotterdam
Opdrachtgever: Ploum
Ploum is op zoek naar een hands-on collega die snel kan schakelen en het leuk vindt om collega’s te helpen. Ben jij iemand met een groot organiserend vermogen, iemand die nauwkeurig werkt en ben jij cliëntgericht? Dan maken wij graag kennis met jou!

Tijdelijk notarieel medewerker Vastgoed

in Lelystad
Opdrachtgever: Calis & Partners
Tijdelijke notarieel medewerker vastgoed (6 maanden) per 1 september of tenminste 1 oktober tot en met maart 2020 (ter vervanging van zwangerschapsverlof)

kandidaat-notaris registergoed

in Achterhoek
Opdrachtgever: Selectia
Heb je tenminste 4 jaar ervaring met het zelfstandig behandelen van dossiers in het registergoederenrecht? Een middelgroot kantoor in de Achterhoek zoekt een collegiale, ondernemende kandidaat-notaris.

kandidaat-notaris ondernemingsrecht

in Waddinxveen
Opdrachtgever: Selectia
Wil je goed opgeleid worden in het ondernemingsrecht of heb je daarin al enkele jaren ervaring? Van der Meulen Kock & Ubachs is een middelgroot notariskantoor met een zeer gevarieerde praktijk in het Groene Hart.

Notarieel secretaresse/receptioniste

in Amstelveen
Opdrachtgever: Van Lenning Notariaat
Op dit moment is er vanwege uitbreiding van onze werkzaamheden ruimte voor een notariële secretaresse/receptioniste om ons bij te staan. Jij bent ons visitekaartje, het eerste telefonische aanspreekpunt en ontvangt onze cliënten.

Notarisklerk/notarieel medewerker PFR

in Amstelveen
Opdrachtgever: Van Lenning Notariaat
Wij zoeken een notarisklerk/notarieel medewerker voor onze afdeling PFR. Ben jij een BOEDELKONING(IN), heb je ook affiniteit met het familierecht en voel jij je aangesproken, reageer dan snel.

kandidaat-notaris familierecht

in Haarlem
Opdrachtgever: Selectia
Heb jij enkele jaren ervaring met familierecht en voer je zelfstandig besprekingen? Batenburg Notarissen zoekt een kandidaat-notaris die communicatief en juridisch sterk is. 

Kandidaat- notaris PFR

in Noord Limburg
Opdrachtgever: Raat notariaat Personeelsadvies
Je behandelt PFR dossiers, voert besprekingen en controleert akten. Afhankelijk van jouw ervaring maak je zelf de (complexe) akten. 

Kandidaat- notaris OG / commercieel OG

in Limburg
Opdrachtgever: Raat notariaat Personeelsadvies
Mooie loopbaanstap voor kandidaat- notarissen die zich verder willen ontwikkelen in het OG en commercieel OG binnen een groot kantoor.

Notarisklerk/Kandidaat-Notaris

in Heeze-Leende
Opdrachtgever: Notariskantoor Annet Wijers
Het zelfstandig adviseren en afhandelen van dossiers, waarbij het accent ligt op de onroerend goed praktijk.

Juridisch medewerker Notariaat met uitzicht op een kandidaat-notaris stage

in Rotterdam
Opdrachtgever: Ploum
Ben jij een ambitieuze starter en wil jij straks aan de slag als kandidaat-notaris? Dan maken wij graag kennis met jou. Als juridisch medewerker werk je samen met een geïntegreerd team van advocaten en notarissen aan uitdagende zaken! Onze ideale medewerker heeft een enthousiaste houding, is analytisch sterk en heeft een pragmatische aanpak. Je bent flexibel, communicatief sterk en staat stevig in je schoenen.
Vacature in de spotlight
Hoekstra & Partners Notarissen vestiging Tilburg

Ter uitbreiding van ons team van Hoekstra & Partners Tilburg zoeken wij een enthousiast, ambitieuze en nauwkeurige KANDIDAAT-NOTARIS bij voorkeur met een (bijna)...

Lees meer
Delen
Functiegroep Advocatuur
Juridische evenementen
evenement hook tekst
> Bekijk alle vacatures
Advotaris B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close