Nu 225 vacatures voor het notariaat
Uitgebreid zoeken

Nieuwste vacatures notariaat

Vacatures

Ervaren kandidaat-notaris

in Arnhem
Opdrachtgever: Den Hartog Heuff Notarissen
Wij zoeken een kandidaat-notaris die ruime ervaring heeft in het notariaat in het algemeen en in de onroerend goed praktijk en/of het familierecht in het bijzonder.  

Kandidaat-Notaris Vastgoed

in Waalre
Opdrachtgever: VDB Advocaten Notarissen
Vanwege een sterk groeiende praktijk zijn wij voor ons kantoor in Waalre (omgeving Eindhoven) op zoek naar een:   Kandidaat-notaris vastgoed (5-10 jaar ervaring)

Ervaren notarisklerk registergoed

in Fijnaart
Opdrachtgever: MarkVliet Netwerk Notarissen
Wat biedt MarkVliet Netwerk Notarissen? MarkVliet Netwerk Notarissen biedt een functie als ervaren notarisklerk op het gebied van het registergoed. Ons kantoor is servicegericht, laagdrempelig en heeft een uitgebreide, interessante praktijk. Wij hebben een regiofunctie en bieden alle voorkomende notariële werkzaamheden op het gebied van onroerend goed (ook een agrarische praktijk), ondernemingsrecht en familierecht (waaronder een grote boedelpraktijk). Kwaliteit van de juridische dienstverlening staat hoog in het vaandel.

Administratief medewerk(st)er

in Fijnaart
Opdrachtgever: MarkVliet Netwerk Notarissen
Wat biedt MarkVliet Netwerk Notarissen? MarkVliet Netwerk Notarissen biedt een functie als administratief medewerk(st)er ter ondersteuning op de afdeling boekhouding. Ons kantoor is servicegericht, laagdrempelig en heeft een uitgebreide, interessante praktijk. Wij hebben een regiofunctie en bieden alle voorkomende notariële werkzaamheden op het gebied van onroerend goed (ook een agrarische praktijk), ondernemingsrecht en familierecht (waaronder een grote boedelpraktijk). Kwaliteit van de juridische dienstverlening staat hoog in het vaandel.  

Notarieel medewerker familierecht praktijk

in Eindhoven
Opdrachtgever: Van Hussen Kock van Puijenbroek Notarissen
Ben jij iemand met een notariële achtergrond en ervaring in de familierecht praktijk? Ben je enthousiast en betrokken? Word jij onze nieuwe collega?   Wij zijn op zoek naar een enthousiaste notarieel medewerker voor de familierecht praktijk. 

Notarieel medewerker/kandidaat-notaris

in 's-Gravenhage
Opdrachtgever: Van de Velde Notariaat
Van de Velde Notariaat zoekt op korte termijn een juiste invulling voor de onderstaande vacature. We zijn op zoek naar een enthousiaste teamspeler die alle facetten van een notariskantoor adequaat ter hand wil nemen.

Notarieel medewerker voor de sectie Onroerend Goed

in Zeist
Opdrachtgever: Notariskantoor Mr J.A. Kool
Als dienstverlening en accuratesse u op het lijf geschreven is, hebben wij een aantrekkelijke vacature voor u.

ERVAREN NOTARIEEL MEDEWERKER / NOTARISKLERK m/v (Fulltime en Parttime) met mogelijkheid tot thuiswerken

in Utrecht, Rotterdam, Emmen of Eindhoven
Opdrachtgever: Nationale Notaris
Vanwege de sterk groeiende werkzaamheden zoeken wij voor het backoffice enthousiaste medewerkers / notarisklerken / juristen om ons team, dat inmiddels al uit meer dan 40 personen bestaat, te komen versterken.

notarieel medewerker onroerendgoed en ondernemingsrecht

in Amsterdam
Opdrachtgever: Hamansblocks
Ter versterking van ons team zoeken wij per direct een enthousiaste deeltijd mogelijk notariële medewerker voor de afdelingen onroerend goed en ondernemingsrecht.

notarieel medewerker bijzonder vastgoed

in Alphen aan den Rijn/Ter Aar
Opdrachtgever: Kroes en Partners Notarissen & Adviseurs
Een notarieel medewerker die waakt over de kwaliteit van onze administratieve voorbereiding en afhandeling. Communicatief sterk

Medewerker Ondernemingsrecht parttime/fulltime

in Amsterdam
Opdrachtgever: Notariskantoor Albers en van Tienen
Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een parttime of fulltime notarieel medewerker/secretaresse ondernemingsrecht.

Notarisklerk/ paralegal vastgoed

in regio Leiden
Opdrachtgever: Raat notariaat Personeelsadvies
Je behandelt  zelfstandig onroerend goed dossiers. Je kent het hele proces, van voorbereiden tot het zelfstandig maken van akten. In deze functie ben je voornamelijk bezig met het maken van akten, veelal bestaande bouw

startende kandidaat-notaris

in Apeldoorn
Opdrachtgever: Raat notariaat Personeelsadvies
Voor een middelgroot notariskantoor in Apeldoorn zoek ik een startende kandidaat-notaris. In deze functie zal je worden ingezet op alle rechtsgebieden en bij voorkeur op het Ondernemingsrecht. Kennis en begeleiding is aanwezig.   

Kandidaat- notaris OG regio Leiden

in regio Leiden
Opdrachtgever: Raat notariaat Personeelsadvies
Je behandelt  zelfstandig particulier onroerend goed dossiers. Daarnaast heb je met enige regelmaat de waarneming. 

Kandidaat- notaris

in Papendrecht
Opdrachtgever: Raat notariaat Personeelsadvies
De functie bestaat uit het uitvoeren van werkzaamheden t.b.v. OG. De werkzaamheden richten zich voor een groot deel op het voeren van besprekingen algemene praktijk, het waarnemen en controleren van akten en het maken van niet standaard akten. 
Vacature in de spotlight
DUDOK Bouw- en Vastgoedrecht
Ter versterking van de sectie notariaat is DUDOK Bouw- en Vastgoedrecht op zoek naar een kandidaat-notaris met 0-5 jaar ervaring en een ervaren notarieel medewerker.
Lees meer
Delen
Functiegroep Advocatuur
Juridische evenementen
evenement hook tekst
> Bekijk alle vacatures
Advotaris B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close