Nu 205 vacatures voor het notariaat
Uitgebreid zoeken

Nieuwste vacatures notariaat

Vacatures

** Kandidaat notaris ondernemingsrecht (2 tot 8 jaar ervaring) **

in Den Haag
Opdrachtgever: Calis & Partners
Geen zuid-as meer? Maar wel het niveau ondernemingsrecht wat je gewend bent?

** Ervaren kandidaat notaris familierecht met ambitie **

in Omgeving Utrecht
Opdrachtgever: Calis & Partners
Ben je ervaren in het familierecht? Ben je een doorpakker met leidinggevende capaciteiten? Lees dan even verder.

kandidaat-notaris (commercieël) vastgoed

in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam
Opdrachtgever: LikeLegal Werving & Selectie Notariaat
** Heb jij kennis van commercieël of het ingewikkeldere vastgoed of wil je dit leren? ** Wij hebben een aantal interessante vacatures voor kandidaat-notarissen die het leuk vinden om (mee) te werken aan de ingewikkeldere vastgoed dossiers.

kandidaat-notaris Familierecht

in Den Haag
Opdrachtgever: LikeLegal Werving & Selectie Notariaat
Ben jij waarnemingsbevoegd en op zoek naar een klein, prettig notariskantoor met een open en gemoedelijke sfeer? Wil je werken in een hecht team, zonder hierarchie. 

paralegal, klerk of kandidaat-notaris registergoed

in Leiden
Opdrachtgever: Selectia
Heb jij enkele jaren ervaring met het zelfstandig behandelen van registergoeddossiers? BMS notarissen zoekt een collega die leergierig en doortastend is.

** Parttime notarieel medewerker/secretaresse onroerend goed **

in Amersfoort
Opdrachtgever: Calis & Partners
Wil jij parttime werken op een leuk en gezellig notariskantoor? Geen prijsvechter maar een kantoor wat gaat voor kwaliteit? Een leuk team! En ook nog op een prachtige locatie? Lees dan verder.

Manager Bureau Nalatenschappen

in Amsterdam
Opdrachtgever: Goede Doelen Nederland
Ben jij de inspirerende manager/coördinator met ervaring in het notariaat en met oog voor ieders belang die resultaten weet te bereiken? Word dan onze collega in het hart van de goededoelensector.

Notarieel medewerker Ondernemingsrecht

in 's-Hertogenbosch
Opdrachtgever: Huijbregts Notarissen & Adviseurs
Je ambitie is om de beste secretariële ondersteuner te worden. Je hebt bij voorkeur enige ervaring binnen het notariaat en neemt het werk van je collega’s al uit handen voordat ze erom gevraagd hebben. Je zorgt voor rust in drukke tijden en reuring als dat kan. Je weet wanneer een -d een -t moet zijn, spreekt Engels en bent niet bang om een grap te maken.      

Student-Stage Notariaat

in Rosmalen
Opdrachtgever: VDB Advocaten Notarissen
“Een stage, afstudeeropdracht of bijbaan is dé ideale manier om een goed beeld te krijgen van VDB Advocaten en Notarissen, de inhoud van de werkzaamheden en de sfeer.” Voor ons kantoor in Rosmalen (omgeving 's-Hertogenbosch) zijn wij op zoek naar een:Stagiair(e) notarieel recht Ben jij de ambitieuze student die bereid is om impact te maken? Wil jij ervaren hoe wij multidisciplinair samenwerken met onder meer accountants en fiscalisten? Dan is een student-stage bij VDB Advocaten Notarissen echt iets voor jou!

Student-Stage Notariaat

in Waalre
Opdrachtgever: VDB Advocaten Notarissen
“Een stage, afstudeeropdracht of bijbaan is dé ideale manier om een goed beeld te krijgen van VDB Advocaten en Notarissen, de inhoud van de werkzaamheden en de sfeer.” Voor ons kantoor in Waalre (omgeving Eindhoven) zijn wij op zoek naar een:Stagiair(e) notarieel recht Ben jij de ambitieuze student die bereid is om impact te maken? Wil jij ervaren hoe wij multidisciplinair samenwerken met onder meer accountants en fiscalisten? Dan is een student-stage bij VDB Advocaten Notarissen echt iets voor jou!

notarieel medewerker registergoed (m/v)

in Capelle aan den IJssel
Opdrachtgever: Rijnvis en Zwaveling Notarissen
Je zult in klein teamverband werkzaam zijn binnen de notariële praktijk op het gebied van het registergoed (o.a. leveringen, hypotheken en verdelingen). Het werk is uitdagend en divers.

kandidaat-notaris ondernemingsrecht en/of vastgoed

in Oirschot
Opdrachtgever: Selectia
Heb je tenminste 3 jaar ervaring op het gebied van het ondernemingsrecht en/of vastgoed en ben je ambitieus en doortastend? Wedemeijer Marks notarissen biedt een zelfstandige functie binnen een leuk team!

kandidaat-notaris OG/OR

in Wassenaar
Opdrachtgever: Van Wijk Notarissen
Wij zoeken een kandidaat-notaris (m/v) met meer dan enige ervaring in de registergoederenpraktijk en/of ondernemingsrechtpraktijk.

Kandidaat-notaris Registergoedpraktijk

in Obdam
Opdrachtgever: Appel Notarissen
Ben jij dé kandidaat-notaris met een dienstverlenende houding? Heb jij plezier in je vak en straal je dit ook uit? én wil je werken bij een notariskantoor dat voelt als een tweede thuis? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Notarieel medewerker familierechtpraktijk

in Meppel
Opdrachtgever: Het Notarieel
Voor onze vestiging in Meppel zijn wij op korte termijn op zoek naar een notarieel medewerker. Het betreft een functie voor minimaal 4 dagen per week. 
Vacature in de spotlight
Matzinger Eversdijk Notarissen
Wij zijn op zoek naar een waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris met minimaal 5 jaar ervaring.
Lees meer
Delen
Functiegroep Advocatuur
Juridische evenementen
evenement hook tekst
> Bekijk alle vacatures
Advotaris B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close