Nu 302 vacatures voor het notariaat
Uitgebreid zoeken

Deel dit bedrijf

Eversheds

Factsheet

Kernactiviteiten
Eversheds is een modern advocaten- en notariskantoor met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. Eversheds is onderdeel van Eversheds International met 50 kantoren in 29 landen. Wij zijn helder, pragmatisch en doelgericht. Een kantoor met een informele cultuur, waar veel waarde wordt gehecht aan opleiding, kennisontwikkeling, samenwerking en communicatie.

De advocaten en notarissen van Eversheds hebben een duidelijke focus op wat een onderneming drijft en waar de cliënt behoefte aan heeft. Het adviseren van deze ondernemingen, zowel nationaal als internationaal brengt veel afwisseling en diversiteit met zich mee. Wij bedienen middelgrote, grote en beursgenoteerde ondernemingen, maar ook overheden en non-profit instellingen.

De voornaamste praktijkgebieden van Eversheds Faasen zijn: Arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht, Europees en mededingingsrecht, Bank- en Effectenrecht en Financiering, IT/IP, Litigation and Dispute Management (procesrecht), Ondernemingsrecht, M&A, Notarieel recht, en Vastgoedrecht. De heldere wijze van dienstverlening en de diversiteit in werkzaamheden maakt Eversheds tot een aantrekkelijke werkomgeving.

Informatie

Cultuur

Carrière

> Bekijk alle vacatures
Advotaris B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close