Nu 197 vacatures voor het notariaat
Uitgebreid zoeken

Deel dit bedrijf

Alef Notarieel

Factsheet

Kernactiviteiten
De specialist op het gebied van werving en selectie voor het notariaat. Wij plaatsen kandidaat notarissen, paralegals, notarieel medewerkers en secretaresses bij notariskantoren.
Hoofdvestiging Nederland
Amersfoort

Informatie

Organisatie en activiteiten
Alef Notarieel is een volledig zelfstandig werving- en selectiebureau voor de notariële sector en onderdeel van de Alef Groep bv. We zijn gespecialiseerd in het zoeken en vinden van gekwalificeerd personeel binnen het notariaat en streven ernaar onze dienstverlening perfect af te stemmen op de wensen van opdrachtgevers en kandidaten. Daarom bieden we, naast werving & selectie, ook uitzenden, detacheren en payrollen aan. Onze aanpak is persoonlijk en proactief. We nemen onze opdrachtgevers alle administratieve en logistieke zorg voor in-, door- en uitstroom van notarieel personeel uit handen, zodat ze zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. We leveren maatwerk en we weten precies waar onze medewerkers het beste tot hun rechtkomen.
Visie
Alef Notarieel is een recruiter met oog op de toekomst. Ons specialisme is het bemiddelen in gekwalificeerd personeel voor het notariaat. Een kleine markt die vraagt om inlevings- en onderscheidend vermogen. We investeren in duurzame verhoudingen, met opdrachtgever en flexwerkers. Respect voor het vakmanschap van onze medewerkers, wederzijds vertrouwen en focus op het beste in mensen naar boven halen is leidend. We hebben verstand van zaken en houden onze kennis up-to-date. We willen een professionele partner
zijn voor onze opdrachtgevers in het notariaat. Daarom groeien we mee met onze klanten en medewerkers en ondersteunen en faciliteren we hen waar we kunnen. Ook in een markt waarin druk staat op budgetten, denken wij mee over oplossingen om gestelde doelen te realiseren.

Cultuur

Carrière

> Bekijk alle vacatures
Advotaris B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close