Nu 229 vacatures voor het notariaat

Tarieven Vacaturebank Notariaat

Eenmalige plaatsing

€  349

Eenmalige plaatsing van een vacature op Vacaturebank Notariaat. Deze vacature blijft online zolang u dat wenst (maximaal 1 jaar).


Premium plaatsing 

€  449

Eenmalige plaatsing van een vacature op Vacaturebank Notariaat. Deze vacature blijft online zolang u dat wenst (maximaal 1 jaar). Gedurende 30 dagen wordt uw premium vacature prominent vertoond (bovenaan de pagina en in een apart kader) waardoor deze door meer potentiële kandidaten gezien wordt.

Jaarabonnement vacatures plaatsen 

€  699

Gedurende 1 jaar vacatures plaatsen op Vacaturebank Notariaat (alleen beschikbaar voor notariskantoren). U kunt maximaal 5 vacatures tegelijkertijd online publiceren. Inclusief gratis plaatsing van een kantoorpresentatie om potentiële kandidaten kennis te laten maken met uw organisatie.


Notariskantoor in beeld

€  750

Verzeker uw kantoor en/of vacatures van extra exposure door een vermelding van uw bedrijfslogo bij 'Notariskantoren in Beeld' gedurende 1 jaar. Tevens kunt u uw events onder de aandacht van de doelgroep brengen door vermelding van deze events op de homepage in de Notariaat agenda.


Maatwerk

 

Uiteraard is er veel meer mogelijk om uw doelgroep te bereiken bij Vacaturebank Notariaat. Neem contact op om een maatwerk voorstel te ontvangen voor onder andere:

- Abonnement onbeperkt vacatures plaatsen voor Werving & Selectie partijen
- Bannering: unieke mogelijkheid om uw diensten en producten onder de aandacht te brengen van de doelgroep.
- Verschillende mogelijkheden voor leaderboard (728 * 90 pixels) of skyscraper (120 * 600 pixels)
- Overige mogelijkheden


Deze tarieven zijn excl. 21% BTW.
Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

 

 

 


                                                                 

Direct vacatures plaatsen?

U kunt eenvoudig en direct uw vacatures online zetten op Vacaturebank Notariaat. Log in of registreer als werkgever om tegoed te kopen en uw vacatures te plaatsen of CV's van relevante kandidaten te bekijken.

Voor onze tarieven klik hier.

> Bekijk alle vacatures
Advotaris B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close