Nu 302 vacatures voor het notariaat
Uitgebreid zoeken

Deel dit bedrijf

Schaap Advocaten Notarissen

Factsheet

Informatie

Organisatie en activiteiten
Onze aanpak
Resultaatgericht, ondernemend, efficiënt en door en door Rotterdams. Al meer dan 110 jaar zet Schaap Advocaten Notarissen zich in voor een grote kring van gerenommeerde nationale en internationale ondernemingen. Dankzij onze diepgaande specialisatie in Ondernemings- en Vastgoedrecht kunnen we daarbij van grote toegevoegde waarde zijn.

Slagvaardig
We zijn een middelgroot kantoor met zo’n veertig advocaten en (kandidaat)notarissen. Door onze omvang bieden we juridische topkwaliteit met een grote persoonlijke betrokkenheid en flexibiliteit.

Onafhankelijk
Schaap is volledig onafhankelijk, en die onafhankelijkheid koesteren we. We zijn aangesloten bij het PLG International Lawyers-netwerk en First Law International, wat ons toegang geeft tot uitstekende wereldwijde lokale knowhow. Maar ook in internationale zaken zijn we volledig vrij in onze keuze van partners. Met andere woorden: kwaliteit en/of specifieke ervaring gaan altijd boven netwerkrelaties. Want ook bij grensoverschrijdende zaken draait het om goede en efficiënte oplossingen.

Kijk voor meer informatie op onze website : www.schaap.eu

Schaap Advocaten Notarissen
Parklaan 17 Postbus 23052 3001 KB Rotterdam
T 010 277 03 00

Cultuur

Carrière

> Bekijk alle vacatures
Advotaris B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close