Nu 232 vacatures voor het notariaat
Uitgebreid zoeken

Notarieel secretaresse of klerk familierecht en ondernemingsrecht

Vacature Notarieel Secretaresse of Klerk Familierecht en Ondernemingsrecht

In de notariële praktijk op kantoor Leersum is ruimte ontstaan voor een secretaresse of klerk familierecht en ondernemingsrecht. We zoeken ondersteuning voor het team dat zich bezig houdt met het onderneming- en familierecht voor familievermogens- en familiebedrijfsplanning. Dit maakt deze praktijk bijzonder, omdat ondernemingsrecht en het personen- en familierecht elkaar constant raken.

Dossier

Ondanks het woord ‘dossier’, weet jij welke emoties of zakelijke belangen er achter schuil gaan. Immers, een dossier is een vastlegging van de bedoeling! Een dossier is ineens geen dossier meer als je weet dat het gaat om een nalatenschap. De omvang daarvan is niet belangrijk. De emotie, de intentie en de afhandeling is waar het om gaat. En dat moet eenduidig worden vastgelegd zodat er geen misverstanden ontstaan (hoe pijnlijk het soms ook kan zijn).

Ook bij zakelijke transacties, bijvoorbeeld koop/verkoop van een onderneming, speelt emotie, maar daar gaat het meer om de knikkers, hoewel...

Beperkte ervaring of meer ervaring?

Wij kunnen jouw werk zo indelen, dat jij zowel met beperkte ervaring als met meer ervaring in deze praktijk aan de slag kan! Heb jij minder ervaring, dan verdelen wij een deel van het werk over jouw directe collega’s en ‘krijg’ je dat terug gaandeweg jouw ontwikkeling. Heb je meer ervaring, dan kan je waarschijnlijk direct aan de slag.

Jouw opleiding? Bij ons werken collega’s succesvol met opleidingen als MBO (niveau 4) juridisch administratief dienstverlener, HAVO, VWO, HBO sociaal juridisch of HBO rechten. En sommigen hebben eveneens de register-notarisklerk opleiding afgerond.

Heb je meer ervaring, dan hopen wij dat je deze ervaring binnen het notariaat hebt opgedaan. Maar ook hierin hebben wij weer uitzonderingen binnen ons team.

Bij Heuvelrug Notarissen is opleiding en/of ervaring niet doorslaggevend. Het gaat om de combinatie van opleiding, ervaring, inzet en persoonlijkheid. Dat maakt ons team zo bijzonder.

Bedrijfsprofiel

Heuvelrug Notarissen is met drie vestigingen (Leersum, Driebergen en Wijk bij Duurstede) stevig verankerd op de Utrechtse Heuvelrug! Met elan, aandacht en zakelijke geest is het kantoor actief. Het team bestaat uit ruim 30 personen, waaronder vijf notarissen en zes kandidaat-notarissen. Tevens ook specialisten op het gebied van estate planning en mediation.

Arbeidsvoorwaarden

Een sterk collegiaal kantoor dat, ondanks werkend vanuit verschillende vestigingen, klaar staat voor elkaar. Delen en meedenken. Een werkomgeving waarin initiatief wordt gewaardeerd. Ook regelmatig iets met elkaar ondernemen; kantoorbreed of tussen enkele collega’s onderling. En niet onbelangrijk: onze vestiging in Leersum is gelegen in de Leersumse bossen. Fijn om even een luchtje te scheppen.

En wil je doorgroeien in je functie en dit combineren met een verdere opleiding/studie, dan wordt dit van harte ondersteund.

Voor meer informatie over de vacature of om van gedachten te wisselen over jouw mogelijkheden, kan je contact opnemen met Sandra van Hal. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 0343-528090 of via werkenbij@heuvelrugnotarissen.nl. Uiteraard wordt het gesprek vertrouwelijk en persoonlijk behandeld.

Heuvelrugnotarissen
+31343528090

Meer details
Match criteria
Functiegroep Notariaat
  • Secretaresse
Gewenst aantal uren
  • 24 - 32 uur
Provincies
  • Utrecht
Werkervaring
  • Medior
Dienstverband
  • Full/Part-time
Rechtsgebied
  • Personen- en familierecht
Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:
Berger Notariaat
in Amsterdam
VPVA notarissen B.V.
in Barneveld-Voorthuizen
VPVA notarissen B.V.
in Barneveld-Voorthuizen
Notariskantoor Vierlingsbeek
in Vierlingsbeek, gemeente Land van Cuijk
Notariskantoor mr. S.M. van Tulden
in Echt
> Bekijk alle vacatures
Advotaris B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close