Nu 231 vacatures voor het notariaat
Uitgebreid zoeken

Kandidaat-notaris, paralegal of klerk

Ben jij een beginnend of meer gevorderd kandidaat-notaris, paralegal of klerk en heb je affiniteit met de onroerend goed praktijk en met de familierecht praktijk? Vind je het leuk om akten te maken waarbij deze praktijken elkaar ontmoeten (waaronder verdelingsakten) en waarbij soms ook vragen van Internationaal Privaatrecht de revue passeren? Dan zijn wij op zoek naar jou, een enthousiast persoon die zich in deze afwisselende praktijk thuis voelt. Het goed beheersen van de Engelse taal is een pré.

OWK Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij OWK Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van OWK Notarissen of neem voor 20 oktober 2023 contact op met Joris van Waveren (j.vanwaveren@owknotarissen.nl of 073-6589020).

OWK Notarissen
+31736589020

Meer details
Adres
Maurickplein 1
5261 BV Vught
Match criteria
Functiegroep Notariaat
  • Kandidaat-notaris
  • Paralegal
  • Notarisklerk
Provincies
  • Noord-Brabant
Werkervaring
  • Starter
  • Medior
  • Senior
Google Map
Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:
Dröge notariaat / estate planning
in Arnhem
Olenz notarissen
in Veenendaal
Olenz notarissen
in Veenendaal
Meewis Notarissen
in Waalwijk
Notariskantoor Tesink - Van Dooren
in Apeldoorn
> Bekijk alle vacatures
Advotaris B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close