Nu 231 vacatures voor het notariaat
Uitgebreid zoeken

kandidaat-notaris, notarieel jurist of notarisklerk

Ben jij als kandidaat-notaris, notarieel jurist of notarisklerk op zoek naar een nieuwe werkomgeving of wil je als beginnend kandidaat je eerste ervaring opdoen, lees dan verder!

Wij zijn ter versterking van ons team op zoek naar een nieuwe collega voor met name de personen- en familierecht praktijk. Wil jij werken bij een informeel en professioneel kantoor waarbij je volop de mogelijkheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen? Dan ben je van harte welkom.

Ons kantoor & team
De Baarnse notarissen is een middelgroot full servicekantoor in Baarn met twee notarissen, drie kandidaat-notarissen, één vastgoed medewerker en vier secretaresses/receptionistes.

Wij vinden aandacht voor cliënten en het leveren van kwalitatief maatwerk vanzelfsprekend. De cliënt staat bij ons altijd centraal en wij worden gewaardeerd om onze betrokkenheid.

Binnen ons team wordt op een prettige, informele manier met elkaar omgegaan. We hechten aan een fijne en open werksfeer.

Verdere informatie over ons kantoor & team kun je vinden op onze website www.debaarnsenotarissen.nl.

Functieomschrijving
Je komt te werken in een team van gedreven juristen en enthousiaste ondersteuners. Jouw focus ligt op het personen- en familierecht. Daarbij behandel je zelfstandig uiteenlopende zaken en ben je een belangrijk aanspreekpunt voor onze cliënten. Je voert zelfstandig besprekingen en maakt notariële akten op, waarbij je van begin tot eind de regie pakt.

Jouw profiel
Je bent cliëntgericht, leergierig en beschikt over prettige omgangsvormen en een dienstverlenende instelling. Je bent accuraat en efficiënt en je kunt zelfstandig werken.

Werkervaring binnen het notariaat, in het bijzonder op het gebied van personen- en familierecht is een pre, maar niet noodzakelijk. Afhankelijk van je ervaring bieden wij jou de begeleiding die aansluit bij jouw ontwikkeling.

De voorkeur gaat uit naar een dienstverband van minimaal vier dagen, maar minder is ook mogelijk.

Interesse?
Herken jij je in het profiel? En wil je graag werken bij een kantoor waar je volop de mogelijkheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen? Dan ben je van harte welkom in ons monumentale kantoorpand in Baarn.

We kijken uit naar een kennismaking zodat je de sfeer kunt komen proeven. We vertellen je dan graag over wat ons bezig houdt en wat je kunt verwachten ten aanzien van het team, het kantoor en de werkzaamheden.

Om je nog enthousiaster te maken: ons kantoor in Baarn biedt een prachtige werkomgeving en een inspirerende cliëntenkring. We zijn daarnaast prima bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto.

Solliciteren
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Jeroen Ligthart of Aeilko Karelse via telefoonnummer 035-5413321.

Jouw CV en motivatie kun je per email verzenden naar: j.ligthart@debaarnsenotarissen.nl en a.karelse@debaarnsenotarissen.nl

de Baarnse notarissen Ligthart Karelse
+31355413321

Meer details
Adres
Eemnesserweg 12
3741 GA Baarn
Match criteria
Functiegroep Notariaat
  • Kandidaat-notaris
  • Notarieel medewerker
  • Jurist
Provincies
  • Utrecht
Werkervaring
  • Starter
  • Medior
  • Senior
Dienstverband
  • Full/Part-time
Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:
Nouwen Notarissen
in Rotterdam
Nouwen Notarissen
in Rotterdam
Prinsenhof Notarissen
in Prinsenbeek (Breda)
Notariaat Van Leeuwen
in Rhoon/Rotterdam
> Bekijk alle vacatures
Advotaris B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close