Nu 231 vacatures voor het notariaat
Uitgebreid zoeken

Kandidaat-notaris ondernemingsrecht

Functieomschrijving

Wil je interessant werk doen op het gebied van het ondernemingsrecht? Maar gaat jouw voorkeur niet uit naar een Zuidas kantoor maar naar een kantoor in de regio, waar het prettig werken, wonen en leven is? Dan valt het vaak niet mee om een kantoor te vinden waar je op hoog niveau leuke zaken kunt doen voor interessante relaties en waar je goed wordt opgeleid en begeleid in een prettige sfeer. Binnen ons kantoor bestaat nu door de aanhoudende groei van onze praktijk de mogelijkheid voor een kandidaat-notaris om ons team te komen versterken in een functie waarin je op dagelijkse basis samenwerkt met de notaris in een veelheid van afwisselende zaken en waarin je steeds meer een behoorlijk zelfstandige praktijk kunt gaan voeren en toch ook altijd kunt sparren met de andere (kandidaat-)notarissen. Ook kandidaat-notarissen die nog geen of minder dan 3 jaar (ondernemingsrecht) ervaring hebben opgedaan kunnen reageren op deze vacature.

Bedrijfsprofiel

Gietema Wevers Dijkman notarissen is een full service notariskantoor bestaande uit drie secties (ondernemingsrecht, vastgoed en personen-, familie- en erfrecht en estate planning) waarin ervaren professionals werkzaam zijn. Je wordt verder opgeleid als specialist op het rechtsgebied van één sectie maar er wordt in de diverse zaken op dagelijkse basis samengewerkt met de andere secties. Het werk binnen de sectie ondernemingsrecht betreft een mix van adviespraktijk (het mondeling en schriftelijk adviseren van onze relaties aangaande vraagstukken op ons werkgebied), transactiepraktijk (het begeleiden van transacties zoals overnames en samenwerkingsverbanden) en (notariële) werkzaamheden op het gebied van Boek 2 BW (het opstellen van diverse akten en overeenkomsten). Wij leveren juridisch hoogwaardig werk en denken goed mee met onze relaties. Wij streven naar het bedienen van onze cliënten voor de lange termijn. Binnen ons kantoor wordt, overwegend binnen de reguliere werktijden, hard gewerkt maar de sfeer is goed en informeel.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan vrijblijvend contact op met Oskar Gietema, notaris sectie ondernemingsrecht (06-13382680 of oskar.gietema@gwdnotarissen.nl). Wil je meer weten over ons kantoor? Zie ook www.gwdnotarissen.nl.

Wil je solliciteren? Stuur dan jouw cv naar oskar.gietema@gwdnotarissen.nl.

Gietema Wevers Dijkman notarissen
+31555782222

Meer details
Match criteria
Functiegroep Notariaat
  • Kandidaat-notaris
Google Map
Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:
Spier & Hazenberg
in Amsterdam
Van der Straaten Notarissen
in Mijnsheerenland
Notariaat Van Leeuwen
in Rhoon/Rotterdam
ZwartOpWit Notariaat
in Venray
Vechtstede Notarissen
in Dalfsen
> Bekijk alle vacatures
Advotaris B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close