Nu 230 vacatures voor het notariaat
Uitgebreid zoeken

HR Manager

Voor ons kantoor zoeken wij een HR manager die ons kan ondersteunen met alles op het gebied van personeelszaken en gerelateerde onderwerpen.

Wij zijn een notariskantoor met een breed aanbod van diensten waaronder ook mediation. Wij zijn uitgegroeid naar ruim 40 medewerkers en zijn zowel in Andijk als in Benningbroek gevestigd. Met veel plezier hebben we tot nu toe zelf samen met de boekhouder alle werkzaamheden verricht, maar we merken dat we tijd te kort komen om het helemaal zo te doen als we zouden willen, naast onze functie als notaris en adviseur voor onze cliënten. De vacature is dus voor een functie die voor ons kantoor nieuw is en dus nog samen met ons vorm kan krijgen.

Als HR Manager wordt je in ieder geval verantwoordelijk voor het uitdragen van de cultuur, de kernwaarden en people agenda van de organisatie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde onderwerpen. Naast het bewaken van het proces rondom de in-, door- en uitstroom van (potentiële) medewerkers, bewaak je de personeelsbegroting en geef je vorm aan de ontwikkelagenda van de organisatie, haar personeel en meer in bijzonder ook van de verschillende afdelingen.

Daarnaast stuur je de HR-cyclus binnen de organisatie aan. Je zorgt ervoor dat beoordelingen worden vastgelegd en faciliteert terugkerende bijeenkomsten om de HR-cyclus goed te laten lopen. Je bent dus de verbindende factor tussen verschillende afdelingen en medewerkers, waarbij je de cultuurontwikkeling binnen de organisatie waarborgt. Je wordt actief betrokken bij de ontwikkeling van de organisatie in brede zin. Je denkt mee over het periodiek updaten van arbeidsvoorwaarden, wet- en regelgeving en het functie- en salarishuis. In je werk word je ondersteund door de boekhouder die zich bezighoudt met personeelsadministratie en mutatiestromen voor de maandelijkse salarisbetalingen.

Wat vragen wij?

  • Afgeronde (relevante) hbo- of wo-opleiding;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van HR, klaar voor een volgende stap in je carrière als verantwoordelijke HR Manager;
  • Uitstekende beheersing van Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
  • Diepgaande kennis van HR-processen en procedures (inclusief juridische kennis) en die zelfstandig te kunnen uitvoeren;
  • Hands-on mentaliteit en in staat om hoofd- en bijzaken te scheiden;
  • Aantoonbare ervaring bij een notariskantoor is een pre;
  • Een enthousiaste, creatieve, strategisch, toegankelijk en geïnteresseerde werkhouding.

Hebben wij hiermee je interesse gewekt? Wij nodigen je graag uit voor ’n koppie om kennis met je te maken en verder over de inhoud van functie te brainstormen.

Reageren kan door je CV en motivatie te sturen naar r.mantel@mantelvoors.nl en/of s.voors@mantelvoors.nl

Mantel & Voors notarissen
+31228592224

Meer details
Match criteria
Functiegroep Notariaat
  • HR manager/adviseur
Provincies
  • Noord-Holland
Opleidingsniveau
  • HBO
  • WO
Werkervaring
  • Senior
Meer vacatures van deze organisatie:
Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:
Zwart & Partners notarissen
in Leidschendam
Frenken, Moers & Heerings notarissen
in Geleen/Sittard
De Pagter Oostermeyer Notarissen B.V.
in Alkmaar
Mantel & Voors notarissen
in Andijk en Benningbroek
Mantel & Voors notarissen
in Andijk en Benningbroek
> Bekijk alle vacatures
Advotaris B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close