Nu 230 vacatures voor het notariaat
Uitgebreid zoeken

Junior kandidaat-notaris

Functieomschrijving

Onder begeleiding van een ervaren (kandidaat)notaris krijg je een actieve rol in de dossierbehandeling in de ondernemingsrecht- en commerciële vastgoedpraktijk. Hierbij moet je denken aan o.a. het opstellen van notariële akten, (notariële) volmachten, besluitvorming en het maken van notities. Daarnaast neem je actief deel aan jurisprudentiebesprekingen en houd je de literatuur bij. Je bent onderdeel van het team van Stan Commissaris, dat deel uitmaakt van de sectie ondernemingsrecht, bestaande uit een geïntegreerd team van advocaten en notarissen.

Functie-eisen

Je ambitie verwezenlijk je door aan te pakken, kansen te zien en uitdagingen aan te gaan. Door je bevlogenheid te delen, ondernemersgeest te laten zien en initiatief te nemen.

Je hebt:

  • een (bijna) afgeronde WO-masteropleiding Notarieel Recht;
  • maximaal 3 jaar werkervaring als kandidaat-notaris in de ondernemingsrecht en/of vastgoedpraktijk;
  • je weet je uitstekend uit te drukken in de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een modern, no-nonsense advocaten- en notarissenkantoor in het centrum van Rotterdam. Bij Ploum staat de relatie met elkaar en de cliënten centraal. Wij gaan voor pragmatische partnerships, waarin we écht samenwerken en ondernemend zijn. In een fijn, open en betrokken team werken wij samen met de klant aan grote en uitdagende cases. Samenwerken en respect voor iedereen staat centraal. Met gedeelde waarden kom je verder.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een zelfstandige en interessante functie met een gevarieerd takenpakket voor 40 uur per week (fulltime). Je werkt samen met enthousiaste collega’s binnen een succesvolle en inspirerende werkomgeving. Wij hechten sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling. Voor de permanente educatie hebben wij bijvoorbeeld samen met vooraanstaande docenten cursussen ontwikkeld die je op de hoogte houden van recente ontwikkelingen binnen het vak, daarnaast organiseren wij commerciële vaardigheidstrainingen en trainingen om jouw soft skills te ontwikkelen. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan commissies om je breder te blijven ontwikkelen. Naast ontwikkeling kun je ook rekenen op veel gezamenlijke sociale- en sportactiviteiten. Er is een goede onderlinge sfeer en samenwerking.

Ploum
+31104406440

Meer details
Match criteria
Functiegroep Notariaat
  • Kandidaat-notaris
Gewenst aantal uren
  • 36 - 40 uur
Provincies
  • Zuid-Holland
Opleidingsniveau
  • WO
Werkervaring
  • Starter
Dienstverband
  • Full-time
Rechtsgebied
  • Algemene praktijk
Profiel werkgever
Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:
Notariaat Van Leeuwen
in Rhoon/Rotterdam
Ploum
in Blaak 28, 3011TA Rotterdam
Kuiper & Van 't Spijker Notariskantoor
in Putten
Vechtstede Notarissen
in Dalfsen
Trium Notarissen
in Culemborg / Geldermalsen
> Bekijk alle vacatures
Advotaris B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close