Nu 231 vacatures voor het notariaat
Uitgebreid zoeken

medewerker ondernemingsrecht

Functieomschrijving

Voor versterking van ons enthousiaste team zijn wij op zoek naar een medewerker/klerk met ervaring op het gebied van ondernemingsrecht.

De werkzaamheden zullen onder meer bevatten:

  • voorbereiden en opstellen van akten (voor oprichtingen, leveringen van aandelen, statutenwijzigingen, etc.) en onderhandse stukken (zoals volmachten en besluiten) op het gebied van ondernemingsrecht;
  • zelfstandig behandelen van dossiers;
  • contact onderhouden met cliënten en zakelijke relaties;
  • ondersteunen van de (kandidaat-)notarissen op juridisch en secretarieel gebied.

Functie-eisen

Wij vinden het belangrijk dat je een proactieve houding hebt, accuraat, flexibel, stressbestendig, servicegericht en representatief bent. Daarnaast dien je een teamplayer te zijn en eveneens zelfstandig te kunnen werken. Voorts is een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift een vanzelfsprekendheid. Ook is kennis van de Engelse taal belangrijk.

Bedrijfsprofiel

Matzinger Eversdijk Notarissen is een middelgroot stadskantoor (25-30 medewerkers) met 2 notarissen en een toegevoegd notaris in de mooie en groene wijk Zorgvliet in Den Haag. Ons kantoor kenmerkt zich door haar laagdrempeligheid, servicegerichtheid en een open werksfeer.

Arbeidsvoorwaarden

Wij hebben een gezellig team en daarnaast prima arbeidsvoorwaarden te bieden die passen bij jouw kennis en ervaring. Binnen ons kantoor krijg je genoeg ruimte om je te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak.

Spreekt deze vacature je aan en wil je meer weten? Bel dan 070 35 88 000 en vraag naar Halbert Huitema. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je sollicitatie met cv naar h.huitema@matzingereversdijk.nl

Heb je nog geen kennis of ervaring in de ondernemingsrechtpraktijk, maar spreekt de vacature je wel aan? Ook dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Matzinger Eversdijk Notarissen
+31703588000

Meer details
Match criteria
Functiegroep Notariaat
  • Juridisch medewerker
Provincies
  • Zuid-Holland
Rechtsgebied
  • Ondernemingsrecht
Google Map
Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:
MDW Notareas & Estateplanning
in Arnhem
JHD Notarissen
in Zoetermeer
De Kerf & Van Sprang notarissen
in Tilburg
Zwart & Partners notarissen
in Leidschendam
Franke Notaris
in Naaldwijk
> Bekijk alle vacatures
Advotaris B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close