Nu 231 vacatures voor het notariaat
Uitgebreid zoeken

kandidaat-notaris familie- en erfrecht

Functieomschrijving

Wegens vertrek van onze kandidaat-notaris zijn wij op zoek naar een ondernemende waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrolijke kandidaat-notaris met ambitie en met passie voor familie- en erfrecht. Iemand die zoekt naar oplossingen voor cliënten, zowel fiscaal als civielrechtelijk. Die niet bang is om complexe nalatenschappen af te wikkelen waarin veel gebeurt en waarin knopen doorgehakt moeten worden.

Wij bieden en verwachten een grote mate van zelfstandigheid. Je voert zelfstandig besprekingen, bedenkt oplossingen voor cliënten en stuurt collega’s aan. Uiteraard mag je ook passeren zodat je een band met je (eigen) cliënten opbouwt. Deze cliëntenkring mag je ook zelf opbouwen. Af en toe een presentatie geven hoort ook bij je werkzaamheden evenals netwerkgelegenheden bezoeken. Welke? Dat mag je zelf bepalen, zodat je datgene doet wat bij je past.

Heb je nog niet zoveel ervaring? Geen probleem, uiteraard begeleiden we in het uitbreiden van je kennnis en commerciële vaardigheden.

Bedrijfsprofiel

MDW Notareas & Estateplanning is geen standaard notariskantoor maar een all women’s office dat gespecialiseerd is in familierecht en erfrecht. Onze dagelijkse werkzaamheden bestaan niet uit het passeren van grote hoeveelheden akten. Wij adviseren onze cliënten over het opstellen van de juiste akten en begeleiden hen bij de afwikkeling van nalatenschappen. Ook wikkelen wij vaak zelf nalatenschappen af omdat de notaris is benoemd tot executeur.

Op ons kantoor gaat kwaliteit boven kwantiteit. Onze cliënten zijn veelal (maar niet alleen) vermogende particulieren en ondernemers met wie wij een jarenlange relatie hebben opgebouwd en onderhouden. Ook adviseren en begeleiden wij vaak meerdere generaties uit één familie.

Ons kantoor is een uniek kantoor qua werkzaamheden. Zo is er geen tweede in Nederland. Uiteraard begeleiden wij je in de werkzaamheden en leren we je de kneepjes van het familie- en erfrecht waar nodig. Ons team is hecht en er hangt een energieke en plezierige sfeer. Veel collega’s zijn koffieliefhebbers. Er wordt dan ook alleen uitstekende koffie geschonken op kantoor. ‘s Middags wordt er samen geluncht in ons café of, als het weer het toelaat, op het dakterras. Ook loopt er regelmatig een hond rond.

MDW Notareas & Estateplanning
+31263201007

Meer details
Match criteria
Functiegroep Notariaat
  • Kandidaat-notaris
Gewenst aantal uren
  • 32 - 36 uur
Provincies
  • Gelderland
Opleidingsniveau
  • WO
Dienstverband
  • Full/Part-time
Rechtsgebied
  • Personen- en familierecht
Google Map
Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:
Matzinger Eversdijk Notarissen
in Den Haag
JHD Notarissen
in Zoetermeer
Seydlitz Notarissen
in Breda en Roosendaal
Franke Notaris
in Naaldwijk
> Bekijk alle vacatures
Advotaris B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close