Nu 230 vacatures voor het notariaat
Uitgebreid zoeken

STUDENT STAGIAIR FAMILIERECHT (FULLTIME/PARTTIME)

Functieomschrijving

STUDENT STAGIAIR AFDELING FAMILIERECHT (FULLTIME/PARTTIME)

Functieomschrijving

Wij zoeken ter ondersteuning van de afdeling personen- en familierecht een student stagiair. We zijn in beginsel op zoek naar een persoon die notarieel recht studeert dan wel een juridische opleiding volgt. Bij de afdeling ben je verantwoordelijk voor aanmaken van dossiers, afspraken maken met klanten, offertes behandelen, aannemen van telefoon en afwerken van notariële akten.

Functie eisen

Relevante notariële werkervaring is in beginsel geen vereiste. De volgende eigenschappen zoeken wij in onze nieuwe collega: stressbestendig, accuraat, analytisch, verantwoordelijk, communicatief en commercieel. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Bedrijfsprofiel

010Notaris is een Rotterdams notariskantoor actief op het gebied van (particulier) vastgoed, ondernemingsrecht en personen- en familierecht. In totaal werken er 25 enthousiaste medewerkers op ons notariskantoor, bestaande uit (kandidaat-)notarissen, notarisklerken en notariële medewerkers. Er heerst een informele en gezellige sfeer.

Het notariskantoor kenmerkt zich door de laagdrempeligheid voor onze klanten. Klantvriendelijkheid staat voor ons voorop, daarom is ons kantoor ook in de avonden en in het weekend geopend.

Interesse

Graag ontvangen wij uw brief vergezeld van uw curriculum vitae. U kunt uw brief sturen naar de heer mr. Freddy Choi (fc@010notaris.nl).

010Notaris
+31107671700

Meer details
Match criteria
Profiel werkgever
Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:
KienhuisHoving advocaten en notarissen
in Utrecht
Het Notarieel
in Zwolle
Hoffspoor Notarissen
in Rosmalen (gemeente 's-Hertogenbosch)
Hoffspoor Notarissen
in Rosmalen (gemeente 's-Hertogenbosch)
Breuker Netwerk Notarissen
in Drachten
> Bekijk alle vacatures
Advotaris B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close